onsdag 5. september 2018

Ny arena - større kapasitet

Ishockeysesongen er snart i gang, og i 2021 skal ny arena på Risenga stå klar. Gledelig nok greier vi å få tilskuerkapasiteten opp i forhold til hva som opprinnelig var planlagt.

Formannskapet i Asker behandlet definering av prosjektomfang for den nye ishallen i møte 21. august. I skisse- og forprosjektet legges det nå til grunn 3500 tilskuerplasser, hvorav 500 er ståplasser. Da begynner det å hjelpe. Ståplasser gjør noe med atmosfæren i hallen. I tillegg fikk jeg inn i formannskapets vedtak at man skal se på muligheter for å få kapasiteten ytterligere opp innenfor rammen, opp mot 4000 tilskuere.

Vi er mange i Asker som lenge har drømt om og jobbet for en ny og tidsmessig ishall. Skal vi bygge ny hall skal det gjøres skikkelig, og nå nærmer vi oss. Ny ishall er utrolig viktig for miljøet, for publikum og for å trekke sponsorer, og jeg er sikker på at interessen for ishockey vil øke. Jeg har tro på å bygge lag, miljøer og identitet rundt gode og tidsmessige anlegg. Med ny arena kan Frisk Asker bli et skikkelig «powerhouse» i norsk ishockey. Nye Askerhallen kan bli et naturlig samlingssted, og være hjertet i Risenga idrettspark. Gode møteplasser er også viktig når vi skal bygge en felles identitet for den nye storkommunen. Jeg vet at det jobbes godt i klubben for å rigge hele organisasjonen for en ny tilværelse i ny hall, med de mulighetene det gir.

En ny arena kan gi en kraftig utvidet «fanbase», og i den nye hallen skal både «die hard-fans» på ståtribunen og familien som spiser søndagsmiddag før match, føle seg hjemme. Den nye arenaen vil betyr enormt mye for klubben, for nærmiljøet og for hele Asker. Det er bare å glede seg til pucken droppes i ny hall med god tilskuerkapasitet i 2021.


STOR BETYDNING: Jeg har stor tro på å bygge lag og miljøer rundt tidsmessige anlegg. Her fra DnB-arena i Stavanger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar