mandag 2. september 2013

Kjære pensjonister i Asker og Bærum!

Trond Ellingsen, leder av Asker Frp, har sendt dette fine innlegget til Budstikka - som har "gjemt" det som en artikkel i "B+" - avisens betalingskonsept. Jeg gjengir innlegget i sin helhet her på bloggen min. Helt gratis.

(etter at innlegget ble publisert her på bloggen med linker fra twitter og facebook, ligger artikkelen nå tilgjengelig på Budstikka nett uten at det kreves betaling).

Det er ikke mange dager til vi på nytt skal velge hvem som skal representere oss på Stortinget de neste 4 år. Dette er et veldig viktig valg, for første gang i Frp’s 40-årige historie har vi en reell mulighet for innflytelse ved at vi kan få flertall sammen med Høyre. Denne muligheten må vi vite å ta vare på. 


Når jeg nå skriver til dere pensjonister spesielt er det fordi Frp har programfestet full kjøpekraftjustering av pensjonene. Alle andre partier – bortsett fra Pensjonistpartiet – har besluttet at pensjonene skal avkortes med 0,75%. Det innebærer at dersom kjøpekraften for lønnsmottagere øker med 4% årlig skal pensjonene bare økes med 3,25%. Dette synes Frp er sterkt urimelig.

Videre synes Frp det er meningsløst at gifte og samboende pensjonister får avkortet sine pensjoner med 15%. Dette er et ran av opparbeidede pensjonsrettigheter som alle de øvrige partiene – bortsett fra Pensjonistpartiet – synes er helt greit. Hvorfor skal Staten trekke 15% av pensjonen man skal leve av etter å betalt inn til folketrygden i 40 år fordi man bor sammen med en annen? Hva i all verden har Staten med det å gjøre?

Og her kommer jeg til kjernen i problemet. For å sikre at vi får slutt på dette pensjonsranet må Akershus Frp beholde de 4 representantene vi i dag har på Stortinget. Da kan vi ikke miste en eneste stemme. Det betyr at alle som ellers hadde planlagt å stemme på Pensjonistpartiet denne gang må stemme Frp. Pensjonistpartiet har ingen mulighet til å bli representert på Stortinget. En stemme på Pensjonistpartiet vil derfor skade pensjonistenes sak, fordi stemmene i stedet kunne ha sikret Frp en ekstra plass. 

Husk at desto sterkere Frp blir på Stortinget, jo større blir mulighetene for at vi kan få gjennomført Frp’s program. Da vil pensjonene øke like mye som lønnsveksten, og du blir ikke beskattet 15% ekstra fordi du bor sammen med en annen.
Kjære pensjonister – denne gang må dere derfor stemme taktisk. Stem Frp.

Trond Ellingsen, leder Asker Frp


PENSJONSRANET: Fremskrittspartiet mener at statens pensjonsran er ulovlig.

Du kan lese mer om statens pensjonsran ved å trykke på denne linken.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar