onsdag 28. august 2013

Streng innvandringspolitikk er ikke rasisme

I går deltok jeg på valgtorg på Asker Videregående skole. Der ble jeg møtt med mange usaklige og fordomsfulle påstander om Fremskrittspartiets politikk, særlig om innvandringspolitikken vår. Jeg fikk for eksempel høre at Frp er rasister og at vi ikke liker utlendinger. Hva svarer man til slikt? 

Det var viktig for meg å få frem at Fremskrittspartiet ønsker en restriktiv innvandringspolitikk i kontrast til den dumsnille politikken de andre partiene fører. Jeg ønsker for eksempel ikke at islam skal bre om seg i Norge. Det vil jeg jobbe for politisk, og det har fint lite med rasisme å gjøre.

La oss spole noen måneder tilbake: De fleste husker historien om Marte Dalelv, som ble dømt til ett år og fire måneders fengsel i Dubai. Hennes forbrytelse? Hun var blitt voldtatt! Det ligger vel i sakens natur at denne ”forbrytelsen” stort sett begås av kvinner. Muslimske kvinner hyller seg inn i hijab, niqab eller burka for å hindre at de blir lovbrytere, mens holdningen synes å være at vestlige kvinner kan skylde seg selv. Denne holdningen virker utbredt også hos muslimer i Norge. Se for eksempel denne saken fra radiokanalen P4 (klikk på linken).

Islam er den religionen som vokser hurtigst i Norge. Dette 1600 år gamle religiøse tankegodset fra nomadestammer har ikke vært påvirket verken av opplysningstid eller humanisme, slik kristendommen har. Norske biskoper og prester kan neppe satt seg særlig godt inn i hva Islam står for. Det er i alle fall vanskelig å få øye på et pip av religionskritikk fra den kanten.

Kvinnegruppa Ottar, en venstreradikal feministisk sekt, konsentrerer seg om en av syklistene i sykkelrittet Flandern rundt, som på seierspodiet dristet seg til å klype podiumspiken i stumpen. SV – en annen sekteristisk gruppering rundt kommunisten Audun Lysbakken - har lenge kjempet for et forbud mot stripping og vil fortsatt kjempe for et strippeforbud i neste stortingsperiode. At noen muslimske land straffer voldtatte kvinner er nok ikke like høyt prioritert.

Venstreradikale kulturrelativister er begeistret for det fargerike fellesskapet og kulturmangfoldet, uansett hva det går ut på. Kritikk og motforestillinger stemples som rasisme. Det virker nærmest som en ryggmargrefleks hos folk på venstresiden. Klistremerker med Disneys tre små griser blir fjernet fra barneavdelinger på sykehus fordi de kan støte muslimer. Bordbønnen ”O´ du som, metter liten fugl” vil de unngå i skolen fordi den krenker muslimer. De vil ha hijab inn i forsvar, politi og domstoler, fordi norske uniformer og antrekk ikke passer den muslimske religion. En del av våre nye landsmenn har en svært lav terskel for å bli forarget, krenket og fornærmet over nordmenns skikker, levemåte og lover.

Russlands president Vladimir Putin står ikke særlig høyt i kurs i Norge, men det forhindrer ikke at vi også kan ha noe å lære. Jeg bet meg for eksempel merke i følgende gode formulering i en tale han holdt for Dumaen 4. februar : ”I Russland lever det russere. Hvilken som helst minoritet som vil leve, arbeide og bo her, må lære seg russisk og respektere landets lover. Dersom vedkommende foretrekker Sharia, anbefales det at han/hun flytter dit hvor slikt praktiseres. Minoriteter trenger Russland, ikke omvendt. Vi vil ikke yte dem særrettigheter eller endre våre lover for å imøtekomme deres krav, uansett hvor høyt de roper diskriminering. Hvis vi skal overleve som nasjon må vi lære av det som skjer i dag i England, Nederland og Frankrike.” Enough said.SOLIDARITET? Venstreradikale grupperinger og feminister i Norge bryr seg fint lite om rettstilstanden for kvinner i muslimske land.SV-KAMPSAK: Sosialistisk Venstreparti har forbud mot stripping som viktig kampsak... Det sier trolig en god del om perspektivet i den lille ekstreme klubben til kommunisten Audun Lysbakken


Helt på tampen tar jeg med en henvisning til Helene Drages blogg, som jeg gjerne anbefaler. Innlegget har ingenting med innvandring å gjøre, men er et forsvar for stripping. Modig og velskrevet:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar